Villa kopen Benissa

Benissa heeft het hele jaar door een heerlijk klimaat, een goede reden om hier veel tijd door te brengen! Naast het heerlijke klimaat heeft Benissa alles binnen handbereik, zoals het strand, de zee en de bergen. Ook is het een van de oudste dorpjes aan de Costa Blanca. Wij begrijpen het maar al te goed wanneer u interesse heeft in een Villa in deze omgeving! Daarom helpen wij u hier graag mee!

Villa kopen Benissa - Onze werkwijze

Bij het kopen van een villa in het buitenland komt veel kijken, zo zijn er in Spanje weer andere regels dan in Nederland. Graag begeleiden en ontzorgen wij u tijdens dit proces. Wij vinden het belangrijk om transparant te werk te gaan en werken met een betrouwbaar en deskundig team. U kunt hierbij denken aan een notaris, een advocaat, een financieel adviseur van een bank of een taxateur, zij spreken allen Nederlands. Hierdoor komt u bij ons nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Alle expert zijn door ons persoonlijk geselecteerd, op basis van ervaring en expertise.

Villa kopen Benissa - Uw droomvilla

Bekijk gerust ons aanbod aan prachtige villas op de website en laat u inspireren. Het kan natuurlijk ook zijn dat uw droomhuis hier niet tussen zit. Wanneer dit het geval is gaan wij samen op zoek naar een villa die aan al uw eisen en wensen voldoet. We leren u en uw wensen eerst kennen en gaan vervolgens net zo lang op zoek tot we uw droomvilla hebben gevonden! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. 

Cookievoorkeuren