Over Ons

Twee maal Vos, tweelingbroers die elkaar goed begrijpen en een sterke passie ontwikkelden voor kwaliteit en klantgerichtheid, bundelden hun krachten. Na vele decennia van verblijf in de regio Denia, Javea, Moraira zijn we gestart met VossenCasas. We noemen het een makelaardij, maar daar mag u meer van verwachten dan het aanbieden van woningen en het organiseren van bezichtigingen. Spanje heeft zo zijn eigen complexe werkwijze m.b.t. de onroerend goed markt. Deze wijkt strek af van de Nederlandse en Belgische markt. We besteden dan ook veel tijd aan een goede voorlichting en voorkomen dat mensen onnodig in de problemen komen. 

Onze integriteit, eerlijkheid, deskundigheid en het enthousiasme wordt door onze klanten gewaardeerd. Het vertrouwen dat mede hierdoor opgebouwd wordt blijkt telkens weer de basis te zijn voor het succesvol afronden van het aan- of verkoopproces.

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten en u te kunnen begeleiden bij de zoektocht naar het juiste huis tegen de juiste prijs op de juiste plaats!

 

Cookievoorkeuren