Over Ons

Twee Vossen, tweelingbroers die elkaar goed begrijpen en gedurende hun carrière als ondernemer een sterke passie ontwikkelden voor kwaliteit en klantgerichtheid, bundelden hun krachten.

Henk heeft 15 jaar een huis in Denia. Hij maakte er vele excursies in het prachtige gebied tussen Valencia en Alicante, het zo genaamde Costa Blanca Noord. Enthousiast vertelde hij hierover aan geïnteresseerde vrienden en bekenden. Zijn interesse in de huizenmarkt en de manier waarop dit georganiseerd is in Spanje zorgde er al snel voor dat veel mensen gebruik maakte van zijn kennis en advies. Het idee om hier professioneel vorm aan te geven was een logische stap naar makelaardij “Vossencasas”.

Peter woont in Nederland en heeft altijd gewerkt als als consultant, trainer en coach in de wereld van kwaliteits- en verandermanagement. Twee gebieden die belangrijk blijken te zijn voor mensen die overwegen een huis te kopen in Spanje. Tijdens zijn vele trips naar Denia heeft hij het gebied leren kennen en is er net zo enthousiast over als zijn broer!

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten en u te kunnen begeleiden bij de zoektocht naar het juiste huis tegen de juiste prijs op de juiste plaats!