(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-NK29S8K');

Over ons

Henk en Peter Vos, tweelingbroers die elkaar goed begrijpen en een sterke passie hebben voor kwaliteit en klantgerichtheid, bundelden hun krachten in VossenCasas. Inmiddels werken we met ons team van koopbegeleiders, online marketeers en procesondersteuners aan het vinden van de perfecte woning voor onze klanten. Krachtig, eerlijk, deskundig en soms een beetje gejaagd!

Bekijk ons aanbod

Header Javea uitzicht - Logo geel - logo laag - 1440.png
Group 88.jpg

Al ruim 30 jaar is de Costa Blanca Noord ons favoriete vakantiegebied. Uiteindelijk zijn we er ook gaan wonen en in 2014 gestart met VossenCasas. We werken vanuit Spanje en Nederland. In Spanje worden de begeleidingen en bezichtigingen verzorgd door Henk, Peter en Marianne de Smet, dit vaak in samenwerking met collega makelaars en vertegenwoordigers van de bouwondernemingen.

In Nederland bezoeken we de klanten thuis, bereiden met hen het bezoek in Spanje voor en geven informatie over alle relevante zaken. Daarnaast staan we op de beurzen, zoals de Second Home Beurs en de Masters Expo. Van achter de computer wordt ons team versterkt door Mark en Ronald Vos. Zij verzorgen de marketing, de voor- bereidingswerkzaamheden, de administratieve en technische ondersteuning.

genessis binnen vierkant.jpg

Kopen

We verzorgen aankoopbegeleiding en we vertegenwoordigen de belangen van de verkoper. Kopen in Spanje is niet eenvoudig, daar komt deskundigheid en ervaring bij van pas. Kennis van het gebied, de ontwikkelingen, de woningen en het koopproces. De koper betaalt bijvoorbeeld geen courtage, dat doet de verkoper. Koopt de klant niets dan zijn er bij ons dus nooit kosten verschuldigd!

Bij VossenCasas zult u zich nooit bezwaard voelen, het is ons werk om u te helpen en dat vinden we hartstikke fijn.

Verkopen

Wij helpen graag bij de verkoop van uw woning. We starten met het maken van heldere afspraken over onze dienstverlening en een goede waardebepaling. We verzamelen samen met u alle officiële documenten en gaan aan de slag. Uw woning wordt op de site geplaatst en in ons grote bestand van woningzoekenden wordt de woning aangeboden. Daarnaast nemen we uw woning mee in nieuwsbrieven, op de beurzen, zoals de Second Home Beurs, op Social Media en binnen ons uitgebreide netwerk. We werken actief, creatief en vasthoudend!

Ariadne Vierkant.jpg

Werkwijze

Een werkwijze gericht op begeleiding en ontzorgen. Zorgvuldig stellen we met onze klanten de lijst van wensen en eisen vast. Dit is het vertrekpunt! We gaan actief op zoek naar de ultieme woning. We gidsen u door het gebied, we zoeken naar de beste locatie en daarbinnen de juiste woning. We begeleiden de prijsonderhandelingen en het aankoopproces. Samen met veelal Nederlandssprekende professionals zoals advocaten, taxateurs, bankmedewerkers, aannemers en financieel deskundigen verzorgen we alles wat nodig blijkt. Voor de overdracht gaan we met u naar de notaris en sluiten dan graag af met “bubbels”.