Villajoyosa

Details

Prijs €490.000
Soort object Appartement
Referentienummer 973VCMI
Woonoppervlakte 194m²
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Dit complex met alle voorzieningen is gelegen in een rustige woonwijk in Villajoyosa, op slechts een paar minuten lopen van het strand. De ontwikkeling bestaat uit in totaal 66 woningen, verdeeld over vijf geschakelde gebouwen die zich aanpassen aan een glooiende topografie waardoor elk huis een onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee heeft.

Deze ontwikkeling bestaat uit verschillende typen woningen van twee of drie slaapkamers, een woon-eetkamer met een open keuken en grote terrassen met uitzicht op zee. Er zijn verschillende soorten woningen beschikbaar: appartementen op de bovenste verdieping met een solarium, duplex-appartementen met tuin en herenhuizen met twee of drie slaapkamers.

Het complex heeft een groot aantal diensten om te genieten van de zon en het mooie weer van de omgeving: verwarmd overloopzwembad met een aparte kinderspeelplaats en een baan om te zwemmen, twee jacuzzi's met uitzicht op zee, fitnessruimte, grote tuinen met speelplaatsen, chillout-ruimte met ligbedden, sociale club, een ruimte voor het beoefenen van yoga, paddle tennisbaan, enz.

De prijs is inclusief een parkeerplaats. Deze ontwikkeling is in aanbouw en de voltooiing van de werken wordt verwacht tegen het tweede kwartaal van 2023.

Villajoyosa €490.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren