Pedreguer

Details

Prijs €395.000
Soort object Villa
Referentienummer VC16001
Woonoppervlakte 276m²
Perceeloppervlakte 1420m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren Op eigen terrein
Airconditioning Ja
Verwarming CV

 

Omschrijving

Deze villa is in 2011 gerestaureerd en vergroot. 

Het huis heeft 2 verdiepingen. De benedenverdieping heeft een eigen ingang en is eventueel prima te verhuren. Hier bevinden zich twee slaapkamers, een keukentje en een badkamer. Op de woonverdieping is een grote slaapkamer met badkamer. Er kan heel eenvoudig nog een slaapkamer op deze verdieping gecreeerd worden, zonder dat dit afbreuk doet aan het woongenot van de andere vertrekken, namelijk een heerlijke grote living, ruime keuken en eetkamer, met uitzicht rondom. Het hele huis is voorzien van een mooie marmeren vloer en er is cv in het hele huis. De Wolff cv-ketel is in 2015 vernieuwd .

Alle kozijnen zijn vervangen en vervaardigd van alluminium en voorzien van rolhorren en rolluiken. Het huis is in 2011 ook geschilderd en verkeerd in uitstekende staat.

Rond het huis vindt u de tuin, terrassen, een carpoort en een dubbele garage en een heerlijk zwembad met ingebouwde jacuzzi. De ligging van de villa biedt een optimale privacy waar u heerlijk kunt genieten! Er is een mooi uitzicht over de vallei en in de verte ziet u de zee en de Montgo. De winkels en restaurants zijn vlakbij in het stadje Pedrequer.

Zeer de moeite waard om te bezichtigen! 

Pedreguer €395.000

Alicante

Cookievoorkeuren