Moraira

Details

Prijs €720.000
Soort object Semi-detached
Referentienummer VCO4055
Woonoppervlakte 161m²
Perceeloppervlakte 500m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Zwembad
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Project voor 6 halfvrijstaande villa's in een luxe woonwijk in La Cometa, Moraira. Uitstekende locatie, want het is slechts 600 m naar de zee en hetzelfde of minder naar de dichtstbijzijnde restaurants. Een gemakkelijke wandeling van 25 minuten langs de kust brengt u in het centrum van Moraira. Vier van de zes villa's zijn al verkocht. Maar er zijn er nog 2 op de markt (= status 15 mei, 2022).
Elke villa staat op een perceel van 500m2, heeft 2 verdiepingen en een privé zwembad. De onderste verdieping bestaat uit een entree met gastentoilet en een open woon-eet-keukengedeelte. De bovenste verdieping is het nachtgedeelte met 3 slaapkamers met en-suite badkamers. De villa's krijgen een luxe afwerking, incl. aero thermisch systeem, vloerverwarming, airconditioning (ducts) en eerste kwaliteit apparatuur in de keuken.
Er is een overdekt terras om schaduw te bieden en een zonneterras naast het ca. 40m2 grote zwembad. Elke villa heeft een pergola carport voor 2 auto's en een afgewerkte tuin met automatisch irrigatiesysteem. 
Het wooncomplex heeft een video-intercomsysteem en automatische toegangsdeur, evenals een ondergrondse infrastructuur (incl. glasvezelverbinding en openbare riolering).
Verwachte opleveringsdatum: juli 2023

Moraira €720.000

Alicante

Cookievoorkeuren