Moraira

Details

Prijs €1.125.000
Soort object Villa
Referentienummer 11532VCMI
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Zwembad Nee
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Als zeezicht een “must” is dan is bij deze de voorwaarde voldaan.

Een Villa met een hoofdwoning op één verdieping en een gastenverblijf daaronder.

Het zwembad ligt op het terras aan de zuidoostzijde gelijk voor de ruime salon. Vanuit bijna alle vertrekken heeft u hetzelfde spectaculaire uitzicht over de omgeving en de zee.

De toegangen zijn zo aangelegd dat u geen treden hoeft te gebruiken om als gast of eigenaar in uw huis te komen. De tuinen zijn kleurig en fruitbomen zorgen voor de gezonde toevoeging aan uw maaltijden. Een BBQ en een prieel om in de schaduw te kunnen genieten van een hapje en een drankje maken dat u van de hele tuin gebruik maakt.

Een ruime salon met een aanliggende open keuken zorgen voor de gezelligheid. De hoofdslaapkamer met badkamer en inloopkast aan de ene kant en de twee andere slaapkamers met gedeelde badkamer aan de andere kant zorgen voor de privacy.

De gasten hebben niets te klagen. Een volwassen keuken, een complete badkamer, een gezellige woonkamer en een knusse slaapkamer met zeezicht is toch niet slecht.

De ruimtes voor wasmachine, droger en strijkplank, bergingen, garage voor twee auto´s zijn allen vors van formaat.

Dit huis kan zichzelf onafhankelijk onderhouden, zonnecellen, verwarming voor het zwembad, irrigatie, alarmsysteem te dienen en bekijken van afstand, kortom alles wat het leven gemakkelijk maakt is verwerkt in het concept van deze woning.

Mocht u dit allemaal niet geloven, maak een afspraak, dan gaan we kijken.

Moraira €1.125.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren