Moraira

Details

Prijs €1.050.000
Soort object Villa
Referentienummer 11761VCMI
Woonoppervlakte 284m²
Perceeloppervlakte 786m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 3
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving


Een stijlvolle villa, gelegen op een steen worp afstand van het centrum, waar een grote familie vakantie kan vieren zonder afbreuk te doen aan de privacy die men zoekt.
De natuurstenen muur en het smeedijzeren hekwerk zorgen voor warm ontvangst als je de villa betreed. Eenmaal op het terrein is de ruimte om het huis aangenaam ruim en open. De entree van het huis is met Tosca steen sfeervol aangekleed.
Met liefst drie verdiepingen waarbij alle plafonds hoog zijn en alle ruimtes voorzien zijn van grote ramen kun je geen somber gevoel krijgen. Drie badkamer waarvan één en suite zijn ruim. Vijf dubbelbed slaapkamers, een multifunctionele ruimte, en ruimte om overtollige zaken op te bergen verklaren de rust en ruimte binnenshuis.
Vanuit de woonkamer én vanuit de gescheiden keuken heb je goed toegang naar de onderhoudsvriendelijke tuin en het zwembad terras. Twee led lampen die het 10 bij 5 grote pool verlichten maken het mogelijk om dag en nacht te kunnen zwemmen. De zuidelijke zon oriëntatie zorgt voor een aangename water temperatuur.
Uiteraard zijn vloerverwarming, airconditioning, dubbel glas, rolluiken en Bosch apparatuur in deze woning aangebracht. Kom eens vrijblijvend kijken en oordeel zelf over deze fijne villa.

Moraira €1.050.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren