Moraira

Details

Prijs €1.325.000
Soort object Villa
Referentienummer 11583VCMI
Woonoppervlakte 324m²
Perceeloppervlakte 1009m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Volledige privacy, zeezicht, pure Ibiza stijl… dat zijn de sleutelwoorden voor deze unieke villa in Moraira.
Gelegen op slechts 1100 meter van een van de meest idyllische stranden van de Costa Blanca, El Portet. Geen doorgaande wegen, geen verkeer ... alleen rust met de beschermde bergen die net achter de villa beginnen.

De indeling van de villa is fantastisch. U komt de villa binnen via een gezellige patio bij de massieve en antieke voordeur. Als je door de entreehal naar de woonkamer loopt, ben je meteen onder de indruk van het prachtige uitzicht op zee, de Peñon de Ifach en zelfs het Berna gebergte. De woonkamer met zijn houten balken, handgemaakte terracotta vloertegels, open haard en deuren en kozijnen van tropisch hout ademt de sfeer van Ibiza uit. In feite doet de hele villa dat.

Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het overdekte terras. Eenmaal daar gezeten zie je geen villa's of daken direct voor deze villa. Het terras bij het zwembad is groot en sluit direct aan op een gazon, omgeven door tuin. Op dit niveau binnen heb je een gesloten keuken, eveneens met het typische Ibiza stijl metselwerk en ronde vormen en een gastentoilet.
Boven is ook een echte verrassing.

Drie slaapkamers met een split-level distributie en uitzicht op zee vanuit alle kamers. De eerste heeft een eigen privéterras dat direct aansluit op de altijd groene heuvelzijde en een minstreelbalkon dat uitkijkt op de woonkamer.
De tweede heeft een goede afmeting en biedt ook een prachtig uitzicht op zee.
De derde is de hoofdslaapkamer met veel kledingkasten en een en-suite badkamer waar je kunt genieten van al het uitzicht als je in het supergrote bad zit.

Op dit niveau is er ook een gedeelde badkamer met een gigantische inloopdouche.
Onder de villa bevindt zich veel berging en uiteraard een garage.
Een werkelijk unieke villa waar authentieke materialen worden gecombineerd met up-to-date techniek zoals vloerverwarming en airco in de slaapkamers.Moraira €1.325.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren