Moraira

Details

Prijs €1.350.000
Soort object Villa
Referentienummer 11384VCMI
Woonoppervlakte 430m²
Perceeloppervlakte 1800m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 5
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving


Grote woning op een dubbel perceel met een prachtig panoramisch uitzicht op zee. Deze ruime woning bestaat uit 2 woonkamers beide met elkaar verbonden door een interne trap. Toegang tot deze woning is via een grote automatische poort dat u meeneemt naar grote off-road parking, garage en carport, of door een voetganger poort.
We gaan de woning op de bovenste verdieping in, een hal met een gang naar links leidt ons tot een badkamer en slaapkamer op de linkerzijde en een slaapkamer met eigen badkamer en een balkon rechtdoor. Vanuit de hal rechtdoor gaan we een flinke woon/ eetkamer met deuren die leiden naar een ruim zonneterras met een zomer keuken en een groot zwembad en de open keuken is gelegen in de rechterhoek.
Een interne trap neemt ons mee naar het lagere niveau met aan de rechterkant een wasruimte en rechtdoor passeren we nog een keuken en een kleine lounge/ tv-kamer te krijgen in een eethoek met een gang naar links die leidt tot de inpandige garage en aan de rechterkant een slaapkamer met een eigen badkamer en aan de linkerkant een grote slaapkamer met eigen badkamer en een zithoek. Vanuit de eethoek naar rechts komen we in de slaapkamer met een bad met uitzicht op het zwembad en genieten van het prachtige uitzicht op zee, een dressing en een badkamer. Uit de eetkamer is een studie/ kantoor.
Deze woning beschikt over centrale verwarming op gas, airconditioning en dubbele beglazing.

Moraira €1.350.000

ALICANTE