Moraira

Details

Prijs €1.125.000
Soort object Villa
Referentienummer VCM19018
Woonoppervlakte 280m²
Perceeloppervlakte 1500m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4
Zwembad Nee
Parkeren Carport, op eigen terrein
Airconditioning Ja
Verwarming

 

Omschrijving

Deze luxe villa bevindt zich in de fantastische omgeving van Monte Olimpo, in Jávea. Dankzij de ligging van het perceel en het unieke design van het huis hebben alle slaapkamers een mooi panoramisch uitzicht op het natuurpark El Montgó met de zee als horizon.

Op de begane grond vinden we een ruime en goed verlichte huiskamer die direkt overloopt in een enorme terras met een infinity pool. Op deze verdieping vinden we ook een modern volledig ingerichte open keuken, een toilet en een van de slaapkamers met badkamer en suite.

De woning beschikt over vier slaapkamers, één op de begane grond en drie op de eerste verdieping. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, ingebouwde kledingkasten en toegang tot een terras om van het  geweldige uitzicht te genieten. De villa heeft een souterrain met een fitness-ruimte en een bergruimte.

Deze villa is een kwaliteitwoning en is met het beste materiaal gebouwd. Al het tegelwerk is van het prestigieuze merk Porcelanosa. De woning beschikt over een domotica-systeem, controle en beheer, vloerverwarming, airconditioning en dubbele beglazing om het comfort te garanderen. Verder heeft de villa  een alarmsysteem met cameras en toegangscontrole. De terrassen en de tuin passen perfekt in de mooie omgeving.

Het doel van dit project is een villa naar Uw smaak in een unieke ambiance, in de bevoorrechte omgeving van Jávea.

++++++++++

This beautiful modern villa of 290 m² was designed for an exquisite plot of 1500m2, enjoying an excellent location in the new urbanization Monte Olimpo. In Javea, just 8 minutes drive from the beach, shopping and restaurants. 


The villa is spread over three levels with 4 comfortable in-suite bedrooms, a spacious living room and a fully equipped kitchen. The property has an amazing terrace with fantastic views to the valley and the sea and a 39m2 swimming pool. 
The house is designed with high quality standards, using the best materials and first quality finishes. All floor and bathroom tiles will be of the luxury brand PORCELANOSA. Terrace tiles will be made of natural stone. The italian designed kitchen is fully equipped with Boscha appliences. We will hand over the property fully finished with garden, plants, natural stone walls, terraces, lights and just ready to move in.


The property enjoys panoramic landscapes and a lovely sea view.

Moraira €1.125.000

Alicante