Moraira

Details

Prijs €805.000
Soort object Villa
Referentienummer VCO3454
Woonoppervlakte 267m²
Perceeloppervlakte 800m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Modern villa op een grondstuk met prachtig open uitzicht richting Moraira en de zee in het gebied van Solpark in Moraira. Deze hoge kwaliteits villa  heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De grote woonkamer heeft een open haard (hout) en en open keuken met eiland voorzien van Bosch apparatuur.  Verder is er een gastentoilet en een wasruimte. Vanuit het woongedeelte en alle slaapkamers heeft men direct toegang tot het zwembadterras. Vanaf hier kunt u genieten van het uitzicht.  Vanuit de keuken is er directe toegang tot het barbecue gedeelte van het terras.
Een buitentrap leidt naar het dakterras met pergola voor verkoeling en een SPA (voor max. 4 personen) in het onoverdekte gedeelte.
Als deze villa te klein voor u is, is er de mogelijkheid om de semi-kelderverdieping te ontwikkelen die een aparte ingang heeft. De villa wordt dan 492m2.
En als u nog steeds groter wilt gaan, is de laatste optie om deze woning te ontwikkelen tot een villa met 7 slaapkamers, verdeeld over 3 verdiepingen.
Alle voorzieningen zijn zeer dichtbij, op slechts 2 minuten lopen van de Solpark Tennis Club, winkels, supermarkten, apotheek en op slechts 2 km van het zandstrand en het centrum van Moraira.

Moraira €805.000

Alicante

Cookievoorkeuren