Moraira

Details

Prijs €550.000
Soort object Villa
Referentienummer 11590VCMI
Woonoppervlakte 179m²
Perceeloppervlakte 500m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving


Het is slechts een makkelijke wandeling van 600 meter naar het strand van Moraira, restaurants, bars en alle andere voorzieningen. En toch is deze villa heel rustig gelegen in een groene omgeving.
Een elektrische poort geeft toegang tot de “gated community” waar deze fraaie villa zich bevindt. De villa, die splinternieuw is, is door de projectontwikkelaar volledig gemeubileerd en voorzien van een fraai aangelegde tuin.
Het ruime zwembad ligt aan de zuidzijde van de woning die de juiste zon oriëntatie heeft, waardoor volop daglicht de villa een heel aangename sfeer geeft.
De salon gaait vloeiend over in de eetkamer en de moderne, complete open keuken met bar. Verder is er op de begane grond een ruime entree met garderobekast en keurig gastentoilet.
Via een mooie designtrap kom je op de bovenverdieping, waar er 3 slaapkamers zijn, ieder met een eigen en-suite badkamer. De master bedroom bevindt zich aan de tuinzijde met een fraai uitzicht over de tuin en het zwembad. Deze badkamer heeft een verrassend groot ligbad; de andere badkamers hebben een douche.
De vloerverwarming, air conditioning, domotica zijn allemaal geïnstalleerd en maken het leven makkelijk en aangenaam. Ëén druk op de knop en alles gaat open of dicht en aan en uit. Gemak dient de mens! De fraaie dubbele beglazing in Technal profielen benadrukken nogmaals de toegepaste kwaliteiten van deze villa.
Mocht u nog twijfelen of dit het juiste huis voor u is, maak een afspraak voor een bezichtiging.

Moraira €550.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren