Moraira

Details

Prijs €1.225.000
Soort object Villa
Referentienummer 11447VCMI
Woonoppervlakte 411m²
Perceeloppervlakte 922m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Deze mooie en moderne villa bestaat uit de ondergrondse verdieping met 1 slaapkamer, een eigen badkamer, een gastentoilet, een keuken en een ruime woonkamer die leidt naar de overdekte terrassen die leiden naar het zwembad en het omliggende terras van 48 m² naar de woonkamer.

Interne trappen leiden naar de eerste verdieping met 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer en twee open terrassen met een totaal van beide 22 m².

In de semi-kelder is er een grote garage van 44 m² en buiten is er een carport en voldoende ruimte om meerdere voertuigen te parkeren.

Slechts een korte vermelding van de extra's:
“Technal” timmerwerk met veiligheidsglas, complete keuken met Siemens elektrische apparaten, complete badkamers en kranen van het merk "Roca", LED-verlichting, aerothermisch systeem voor warm water en vloerverwarming, airconditioning via leidingen (koud en warm) door het hele huis , zonnepanelen, ingebouwde kasten, elektrische zonwering, intern alarm, pre-installatie van externe alarm- en beveiligingscamera's. Rechthoekig overlopend zwembad.

Moraira €1.225.000

ALICANTE