Lliber

Details

Prijs €865.000
Soort object Villa
Referentienummer 11511VCMI
Woonoppervlakte 400m²
Perceeloppervlakte 5010m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 4
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

OmschrijvingIn lliber bestaat het autentieke rustige romantische Spanje nog. Druiven, olijven, fruitbomen, ydilische kleine straatjes en pleintjes. En de mondaine wereld in de directe nabijheid.
De zuidligging en boven op de heuvel zorgen voor een fantastisch uitzicht vanuit het huis, infinity pool of de overdekte buitenkeuken met BBQ en prachtige vaste tafel.
Wanneer je door de electrische poort op het terrein komt dan vermoed je gelijk dat hier een verborgen juweeltje betreft. De omheinde tuin beschermt de in natuurstenen opgebouwde Finca. In een oogopslag overzie je het perceel met als achtergrond de vallei.
Via de entrée kom je in een ruime hal met twee slaapkamers met badkamer en-suite aan je linkerhand. Gelijk rechts is een ruim gastentoilet en de trap die naar beneden leidt. Voor je kijk je naar de ruime salon en aan de rechterzijde een ruime keuken.
In de salon bestaat de muur tot in de nok met handmatig aangebrachte steentjes die de sfeer bepalen. Een werkelijk state of the art rook kanaal voor de antieke waterput die als bodem voor de open haard dient vragen om aandacht.
Beneden is er een grote ruimte die voor vele functies geschikt is. Twee slaapkamers, waarvan er één door een raam onder water in het zwembad kijkt. Sprookjesachtig.
Het ruime zwembad heeft een L-vorm en is een infinity pool. Overbodig om uit te leggen wat voor effect dat geeft als je in het zwembad dobbert.
Overduidelijk dat de meeste avonden in en rond de buitenkeuken worden doorgebracht.
Wat denkt u ervan? Is dit uw finca?

Lliber €865.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren