l'Alfas del Pi

Details

Prijs €2.250.000
Soort object Villa
Referentienummer 989VCMI
Woonoppervlakte 520m²
Perceeloppervlakte 3000m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Wonen is eenvoudig in deze indrukwekkende, royaal bemeten moderne woning met uitzicht op zee, gelegen op 5 minuten rijden van het strand van Altea en Albir.

Het huisplan met twee niveaus omvat vier ruime slaapkamers met veel ruimte voor studie, slaap en opslag; vier luxe badkamers en een strakke en stijlvolle open keuken die direct aansluit op de woon-eetkamer en de achterpatio. De hoofdslaapkamers, compleet met een inloopkast en ensuite, zorgen ervoor dat u een privéruimte heeft waar u vanuit uw bed of zelfs vanuit het bad van het uitzicht kunt genieten.

De grote terrassen op beide verdiepingen zijn allemaal volledig met elkaar verbonden, met prachtige bomen, een verfrissend groene tuin en een 15x5 zwembad om te genieten van de warme zomerdagen.

Terug binnen, tellen alle kamers in het huis met airconditioning en vloerverwarming. Op alle ramen vindt u automatische rolluiken en ook een intercominstallatie die is aangesloten op het automatische hek bij de ingang van het pand.

Perfect voor een gezin, of om te verhuren als vakantieverblijf, dit huis is ideaal gepositioneerd om te genieten van de nabijheid van stranden, cafés en restaurants, en een selectie van eersteklas scholen.

l'Alfas del Pi €2.250.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren