Jávea

Details

Prijs €475.000
Soort object Villa
Referentienummer VC19020
Woonoppervlakte 170m²
Perceeloppervlakte 1005m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren Carport, op eigen terrein
Airconditioning Ja
Verwarming

 

Omschrijving

Deze traditionele zonnige villa is geheel gerenoveerd!

 

Het interieur is gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. Zo zijn de ramen van drie dubbel glas, wat comfort in zomer en winter geeft.

 

De badkamers en keukens zijn vernieuwd en ook zijn de vloeren met prachtige tegels gelegd. Van binnen dus een nieuwe villa!

Voorts is er een grote living met open haard en een eethoek met uitzicht op de groene

omgeving. Het bijzondere aan de villa is dat deze 2 verdiepingen heeft, welke van elkaar gescheiden zijn. Eventueel is zonder al te veel problemen een interne trap te realiseren wanneer dit gewenst is.

De bovenverdieping heeft 1 badkamer en 1 slaapkamer en de beneden verdieping 3 slaapkamers en

1 badkamer. Ook zijn op beide verdiepingen een keuken en leefgedeelte. Dit is ideaal voor het ontvangen van gasten of mogelijke voor de verhuur van de benedenverdieping.

 

Dan is er nog een prachtig zwembad van 10 x 5 meter met daaromheen een zeer groot terras. ( circa 150 m2) Daar is ook een pergola gebouwd, met buitenkeuken en barbecue. Ideaal om te vertoeven en te genieten van deze mooie villa in haar prachtige groene omgeving.

 

Tot slot is er op eigen terrein een grote carport en zijn er diverse bergingen.

 

Voor iemand die op korte termijn gebruik wilt maken van deze prachtige villa, voor een uiterst scherpe prijs, raden wij aan snel met ons contact op te nemen.

++++++++++

4 bedroom villa for sale in Jávea!

Jávea €475.000

Alicante

Cookievoorkeuren