Jávea

Details

Prijs €325.000
Soort object Plot
Referentienummer VC20005
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte 1003m²
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Zwembad Nee
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Mooie plot te koop in Javea op de Monte Olimpo! Deze ruime plot van 1003 m² is gesitueerd aan de moderne en zeer gewilde urbanisatie Monte Olimpo. De infrastructuur is uitstekend verzorgd met alle bekabelingen en nuts aansluitingen onder de grond, brede en goed verlichte wegen van asvalt en betegelde trottoirs. Inmiddels zijn hier vele prachtige moderne villa's gebouwd. De hoog gelegen plot biedt een adembenemend uitzicht op de zee, de vallei van Javea, de Montgo en op het leuke dorpje Benitexell dat op 2 kilometer ligt. U bent in 7 autominuten aan het gezellige strand van El Arenal.

Wij brengen u graag in contact met bouwondernemingen die hier uw droomhuis kunnen realiseren. De plot is particulier bezit waardoor het in het 10% BTW tarief valt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

++++++++++

Plot for sale in beautiful modern urbanisation on Monte Olimpo, Javea, Costa Blanca North! Wonderfull view on valley and sea! We can arange the building of a modern villa here as well! Please contact us for this project.

Jávea €325.000

Cookievoorkeuren