Jávea

Details

Prijs €735.000
Soort object Villa
Referentienummer VC20015
Woonoppervlakte 250m²
Perceeloppervlakte 2300m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren Op eigen terrein
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Wat een fantastische villa in de green-zone aan de zuidzijde van de Montgo, gemeente Javea. 

Het huis is recent terug in topstaat gebracht en ligt op een groot stuk grond, wat u veel privacy geeft. De villa heeft een centrale hal en woonkamer en de slaapkamers zijn in de twee vleugels van het gebouw gesitueerd. De keuken komt ook op de centrale entree uit en ook het buiteterras is hier op aangesloten, met daarbij het grote zwembad. ( 12x 4 mtr). Vanaf het terras heeft u uitzicht op de mooie vallei van Javea en de hele dag zon. Het fijne tuinhuis biedt de gewenste schaduw en ongetwijfeld gezelligheid.

De villa ligt bijzonder centraal, de golfbaan "La Sella", Javea, Denia, de stranden, alles op enkele kilometers afstand. Daarnaast bent u in enkele minuten bij mooie authentieke dorpjes zoals Jesus Pobre.

De bouw van de villa wijkt af van al het gebruikelijke en heeft een bijzonder prettige sfeer. Het is gebouwd op een groot perceel van 2300 m2, waarmee ruimte en rust verzekerd is. De masterbedroom heeft een badkamer ensuite en in de andere vleugel zijn twee grote slaapkamers met 1 badkamer. Overigens is 1 slaapkamer ook dermate groot dat daar een badkamer ensuite in gemaakt kan worden. De woonkamer met open haard is zeer ruim en heeft ook uitzicht op de tuin. 

Wij laten u deze prachtige instapklare villa graag zien. Neem snel contact op met ons voor de bezichtiging!

Jávea €735.000

Alicante

Cookievoorkeuren