Jávea

Details

Prijs €1.275.000
Soort object Villa
Referentienummer VC0116-05
Woonoppervlakte 431m²
Perceeloppervlakte 1768m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Zojuist opgeleverde nieuw gebouwde villa op toplocatie in Javea met prachtig uitzicht!

Deze riante villa wordt van de modernste energiezuinige materialen gebouwd en voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit en afwerking. 

Het huis wordt casco aangeboden, op deze manier heeft u veel invloed heeft op het uiteindelijke resultaat. Zo kunt u onder meer nog kiezen voor een open of gesloten keuken en de inrichting van de badkamers aanpassen. Voor de totale afwerking inclusief verwarming en airco’s, wanden, vloeren, keuken en badkamers is een stelpost van € 100.000,-

Op de begane grond komt een ruime living met riante eethoek en aansluitend een keuken. Vanuit de eethoek heeft u toegang tot het overdekte terras. Op deze verdieping bevindt zich tevens de master bedroom met inloopkast en badkamer en-suite, een bijkeuken en een gastentoilet. Op de 1e verdieping zijn 2 grote slaapkamers met elk een eigen badkamer en een eigen terras.

In het souterrain bevinden zich de garage en verschillende opslagruimtes. Hier is tevens een ruimte gecreëerd voor een eventueel te installeren lift (richtprijs € 25.000,-).

Het huis is omringd door prachtige terrassen (140 m2) met een heerlijk groot zwembad voor zoutwater (Infinity) van 9 x 4.5 meter.

De woning heeft energielabel A en is dus zeer energiezuinig. Dit komt onder meer doordat het gebouwd wordt met een Ytong massief bouwsysteem en het huis voorzien zal worden van een warmtepomp waardoor het tot 50% minder energie verbruikt.

Tevens zal het huis voorzien worden van aluminium kozijnen, een mechanisch ventilatiesysteem, vloerverwarming en voorbereiding voor domotica.

Voor de oprijlanen, tuin en tuinmuren is een stelpost van € 75.000,-. De wensen voor afwerking kunnen op de prijs grote invloed hebben.

Inmiddels is het huis opgeleverd en voorzien van alle aangegeven extra's. 

 

Jávea €1.275.000

Alicante Nieuwbouw