Finestrat

Details

Prijs €338.000
Soort object Appartement
Referentienummer 740VCMI
Woonoppervlakte 173m²
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Dit nieuwbouw project betreft een residentieel complex met allerlei voorzieningen te realiseren in Finestrat. De appartementen zullen bestaan uit; een hal, twee en drie slaapkamers met twee badkamers, een open keuken, een woonkamer met zeer ruim terras vanwaar men kan genieten van een spectaculair uitzicht op zee. De appartementen op de begane grond zullen zijn voorzien van een eigen tuin. In total worden 162 appartementen gerealiseerd, allen met hoogwaardige afwerking en volledig uitgerust met airconditioning (verwarming / koeling ), vloerverwarming in de badkamers, inbouw kasten en elektrische apparatuur in de keuken.
Verder zal het complex voorzien zijn van 24-uurs bewaking, mooie gemeenschappelijk tuinen met zwembad (met ligbedden) een ontspanningsruimte, een kinderzwembad en speeltuin, jacuzzi bad, binnenzwembad, sauna, fitnessruimte, paddle tennis, en minigolf baantje. De prijs is inclusief een parkeerplaats en een berging.
De appartementen zijn in aanbouw en de oplevering van de werken wordt verwacht tussen augustus 2022 en oktober 2023, afhankelijk van het appartement.

Finestrat €338.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren