Dénia

Details

Prijs €170.000
Soort object Appartement
Referentienummer VC18007
Woonoppervlakte 72m²
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren Garage
Airconditioning Pre-installatie
Verwarming

 

Omschrijving

Wij presenteren u het residentiële nieuwbouwproject VICTORIA III, gelegen in Denia. 

VICTORIA III bestaat uit 48 woningen verdeeld over begane grond, 1e en 2e verdieping en zolders. De bouw van het project begint  per heden en in 1e fase zijn er 27 woningen te koop.  Er zijn appartementen met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer, open keuken uitgerust met hoge en lage meubels, keramische kookplaat, elektrische oven en afzuigkap. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en er is een pre-installatie voor airconditioning. Voorts beschikken de woningen allen over grote ramen en zonnige grote terrassen om van het prachtige uitzicht op het landschap en de Montgó te genieten, de woningen zijn dan ook uitermate geschikt als vakantieverblijf.  

Het gebouw kent een kelder met parkeerplaatsen en opslagruimten (optioneel) en als gemeenschappelijke ruimtes zijn er een grote tuin, een zwembad voor volwassenen en een zwembad voor kinderen, een paddle-tennisbaan en een recreatiegebied voor kinderen. 

Op de afbeeldingen treft u impressies van de verschillende soorten woningen, de voltooiing van de fase I woningen wordt eind juli 2019 verwacht.  

De woonoppervlakken variëren van 58 tot 72m2 en de prijzen lopen uiteen van € 155.000,- tot € 220.000,-. 

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Dénia €170.000

Alicante Nieuwbouw

Cookievoorkeuren