Dénia

Details

Prijs €990.000
Soort object Villa
Referentienummer VPH01830
Woonoppervlakte 300m²
Perceeloppervlakte 1140m²
Aantal slaapkamers 8
Aantal badkamers 4
Zwembad
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Eerste lijn strand villa. De woning, met frontaal uitzicht op zee, is gelegen in een unieke omgeving, naast het fijne zandstrand van Santa Anna, in Las Marinas, Dénia. 

De villa biedt 300 m² woonruimte en 1140 m² grond, en bestaat uit twee onafhankelijke huizen die een comfortabele en functionele indeling bieden. Elke verdieping heeft vier tweepersoonskamers met ingebouwde kasten, twee badkamers (een met bad en de andere met douche), een keuken en een wasruimte. 

Op de bovenverdieping is er een zeer ruim terras dat verbonden is met een grote wooneetkamer met open haard, waar u kunt genieten van prachtige zonsondergangen.

Op de begane grond is er een door glas omgeven woonkamer met uitzicht op zee en directe toegang tot het strand. In deze ruimte kunt u op winterdagen ook genieten van het comfort van een open haard. 

Beide woningen zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft om comfortabel te genieten van zowel een gewoon als een vakantieverblijf. Bovendien zijn er pvc ramen met muskietennetten, een uitgebreide tuin met automatisch irrigatiesysteem, een grote parkeerplaats voor vier auto's, een automatische toegangspoort, een poort, een klein huisje voor gereedschap en buitenverlichting.  

Er is een recent gebouwde golfbreker met directe toegang tot de zee. Door zijn bevoorrechte ligging is het huis verbonden met de speciale bescherming van het maritiemterrestrisch openbaar domein, wat betekent dat noch werken die de huidige structuur wijzigen, noch een vergroting van het volume, noch nieuwbouw, noch de bouw van een zwembad, noch omheiningen zijn toegestaan; daarentegen zijn binnenhervormingen wel toegestaan. Het eigendom heeft de wettelijke vergunningen voor de overdracht.

Vlakbij bevinden zich het natuurpark van de Marjal de PegoOliva en een van de weinige drivein bioscopen in Spanje. 

De dichtstbijzijnde gemeenten bij deze accommodatie zijn Oliva (11 km afstand), El Vergel (5 km afstand), Ondara (7,8 km afstand), Dénia (17 km afstand) en Gandía (21 km afstand). Het winkelcentrum Portal de La Marina ligt op 8 km afstand, met zijn 40.000 m² voor vrijetijdsbesteding, gevarieerde diensten en restaurants. Verder heeft u vanuit het huis direct toegang tot de N332 weg.

Dénia €990.000

Alicante

Cookievoorkeuren