Dénia

Details

Prijs €825.000
Soort object Villa
Referentienummer VPH01825
Woonoppervlakte 338m²
Perceeloppervlakte 830m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 3
Zwembad
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Deze villa, gebouwd in 2018, biedt alle comfort van een moderne woning: zeer zonnig (gezien de oriëntatie en de grote ramen); op een vlak perceel van 830 m²; op één niveau; met vier slaapkamers, drie badkamers, twee kleedkamers, volledig uitgeruste onafhankelijke keuken, grote woonkamer, privézwembad, onderhoudsvriendelijke tuin, buitenterras op het zuiden, garage van 120 m² en berging. 

Verschillende extra's worden aangeboden door deze villa: hoge energieefficiëntie bereikt door middel van het gekanaliseerde warme en koude aerothermische systeem in alle kamers, zonnepanelen en dubbele beglazing timmerwerk, open haard, automatische rolluiken, buitendouche in het zwembad en highend apparaten. 

Het gebied waarin het eigendom zich bevindt, is geconsolideerd en herbergt een wooncomplex van eengezinswoningen in mediterrane stijl. De straten in deze wijk van de stad worden gekenmerkt door hun breedte, perfecte asfalt en stedelijke bebouwing met ondergrondse bedrading en aangesloten op het rioleringssysteem.

De korte afstanden tot de belangrijkste diensten en recreatiegebieden van de stad maken deze woning ook de perfecte woning: naar de zee, 3 km; naar het stadscentrum, 2 km; naar supermarkten, 1 km; naar de Club Náutico, 3 km; naar de Club de Golf La Sella, 5 km; naar het ziekenhuis, 800 m.

Dénia €825.000

Alicante

Cookievoorkeuren