Denia (La Sella)

Details

Prijs €895.000
Soort object Villa
Referentienummer VC19005
Woonoppervlakte 225m²
Perceeloppervlakte 1500m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4
Zwembad Ja
Parkeren Carport, op eigen terrein
Airconditioning Ja
Verwarming Vloerverwarming

 

Omschrijving

PRACHTIGE NIEUWBOUW villa’s van Miralbo exclusief bij VossenCasas met een geweldig uitzicht op de 27-holes golfbaan, de bergen, Denia en de zee! Heerlijk!

Een geweldig project dat tot stand kwam na zorgvuldige samenwerking van de eigenaar van de grond, het fantastische bouwbedrijf Miralbo en VossenCasas. Er worden vier verschillende villa's op ruime plots gebouwd met een geweldig vrij uitzicht en veel privacy. Vanaf de centraal gelegen urbanisatie La Sella bent u met de auto in 5 tot 10 minuten bij de golfbaan, het stadje La Xara, Denia, de jachthavens, shoppingcentra, de stranden en de mooie valleien. Kortom een geweldige locatie. 
Op de afbeelding zit u villa Aurora. Een modern ontwerp dat gerealiseerd wordt met gebruikmaking van zeer hoogwaardige materialen en turn-key opgeleverd wordt inclusief tuin met verlichting, zwembad, ommuring en alle hedendaagse domotica. U brengt alleen nog uw meubels mee! Het uitgekiende ontwerp van de architecten van Miralbo icm haar bewezen superieure bouwkwaliteit garanderen een zorgeloos genieten. Tijdens het bouwproces vindt altijd externe certificering plaats, verrassingen zijn uitgesloten! 
Oplevering  2019 is mogelijk, zeer de moeite waard! Neem vooral contact op wanneer u vragen heeft over dit bijzondere project.

Denia (La Sella) €895.000

Alicante Nieuwbouw