Cumbre del Sol

Details

Prijs €1.562.000
Soort object Villa
Referentienummer VCV_AL177
Woonoppervlakte 152m²
Perceeloppervlakte 1150m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren Garage, op eigen terrein
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

In licht badende designvilla van twee verdiepingen, gelegen in een rustige residentiële wijk met prachtig zicht op zee, in het Lirios Design Residential Resort Cumbre del Sol in Benitachell.
De Ikaria villa heeft een indeling die optimaal gebruik maakt van de uren zon die het hele jaar door aanwezig zijn, en die de villa vult met licht. De toegang tot het eigendom is via een portiek die rechtstreeks in verbinding staat met de parkeerplaats.
De villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, de hoofdslaapkamer heeft een grote en-suite badkamer met een groot raam met uitzicht op zee en toegang tot het grote terras. De andere 2 slaapkamers zijn tweepersoonskamers, hebben inbouwkasten en delen een badkamer.


Zowel de woon-eetkamer als de keuken komen uit op het spectaculaire zomerterras door grote ramen die binnen en buiten laten versmelten, zodat u op elk moment van het jaar kunt genieten van het prachtige landschap. Het terras en de mediterrane tuin zijn gaangelegd rond een design overloopzwembad dat opgaat in het blauw van de zee.


Op de begane grond bevindt zich een kelderverdieping die de mogelijkheid biedt het pand uit te breiden, hetzij door het aantal slaapkamers te vergroten, hetzij door een gastenappartement te creëren, al naar gelang de voorkeur van de nieuwe eigenaar. De onderbouw betreft 105m2, waarmee het woonoppervlak tot 257m2 uitgebreid kan worden.

Cumbre del Sol €1.562.000

alicante Nieuwbouw

Cookievoorkeuren