Calpe

Details

Prijs €1.555.000
Soort object Villa
Referentienummer 11430VCMI
Woonoppervlakte 400m²
Perceeloppervlakte 5800m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 5
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Deze gerenoveerde villa is gebouwd op een perceel van bijna 6.000 m2, met enkele van de beste en meest open uitzichten op de bergen beschikbaar in Calpe, en deze uitzichten zullen niet worden geblokkeerd omdat er naast dit pand niet gebouwd mag worden.

De villa is verdeeld in twee appartementen, beiden met een aparte ingang. In het totaal zijn er 5 slaapkamers en 3 en-suite badkamers, en dan nog twee gastbadkamers, evenals een toilet in de garage en een douche buiten, direct naast het grote zwembad.

Het onderste appartement zou verhuurd kunnen worden, en de bovenste verdieping kan gebruikt worden als het hoofdgebouw om in te wonen, beschikkend over een mooie en grote Naya met direct natuurlijk uitzicht.

In het geval dat het uitzicht en het mooie zwembad niet voldoende zou zijn,dan is er een professionele tennisbaan waar u een kunt spelen om in vorm te blijven.

Zelfs als u meerdere auto's heeft , is er voldoende ruimte om te parkeren , inclusief een garage en een carport die eventueel kan worden veranderd in nog een garage.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Cookievoorkeuren