Calpe

Details

Prijs €970.000
Soort object Villa
Referentienummer 11526VCMI
Woonoppervlakte 321m²
Perceeloppervlakte 885m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving


Een ontwikkeling geselecteerd op locatie, ori├źntatie en uitzicht op zee.
Deze villa is speciaal voor dit perceel ontworpen, met een exclusief ontwerp en eigen karakter, geïntegreerd in de omgeving en ontworpen om te genieten van het uitzicht op zee en het comfortabele mediterrane klimaat. Een kleine jachthaven en enkele van de beste restaurants in Calpe zijn vlakbij.
Verdeeld over drie verdiepingen wordt het een praktisch en functioneel huis. In de onderste verdieping bevindt zich een entree met lift. Er is ook een garage voor twee auto's, berging en een appartement met een slaapkamer, keuken-woonkamer en een badkamer.
Op de begane grond geeft een entree toegang tot de hal, waar u voor en aan de linkerzijde de dagelijkse ruimte vindt. De open keuken loopt over in de eetkamer en woonkamer, met directe toegang tot het terras. De barbecuezone heeft een directe toegang vanuit de keuken.
Aan de rechterkant van het huis hebben we toegang tot het nachtgedeelte dat is verdeeld over 2 slaapkamers. De master room heeft een individuele badkamer met kleedkamer en de aangrenzende slaapkamer heeft een badkamer en suite.
Op de tweede verdieping vinden we nog een master room met een individuele badkamer met kleedkamer en een eigen terras met fantastisch uitzicht op zee.
Op het terras vinden we het zwembad met een chill-out zone om te genieten van de zon of een diner bij de barbecue. Om het huis heen ligt een verzorgde tuin.
Locatie: Maryvilla, kust van Calpe. Costa Blanca Noord. Status: Project

Opmerking: Mits in tijdig overleg zijn kleinere versies mogelijk.

Calpe €970.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren