Benitachell

Details

Prijs €690.000
Soort object Villa
Referentienummer 11259VCMI
Woonoppervlakte 347m²
Perceeloppervlakte 730m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Een lichte design villa op 1 verdieping met een kelder, gelegen in een rustige woonwijk, met prachtig zeezicht, in Cumbre del Sol Resort residentiële, Benitachell.
Deze villa is ontworpen om het beste te profiteren van het zonlicht het gehele jaar.. De residentie is toegankelijk via een veranda die rechtstreeks aansluit op de parkeerplaats.
De villa beschikt over 3 slaapkamers, de ouderslaapkamer met een grote ensuite badkamer en een raam met uitzicht op de zee en de toegang tot een groot terras. De andere 2 slaapkamers zijn, met ingebouwde kasten en een gedeelde badkamer.
De living/ eetkamer en de keuken is ruim en open met een spectaculair zomerterras met ramen die buitenshuis en binnenshuis, samenvoegen zodat u het prachtige landschap op elk moment van de dag en gedurende het hele jaar kunt genieten. Het terras en de mediterrane tuin zijn georganiseerd rond een designer zwembad die overeenkomt met de blauwe zee.
De kelder heeft een onafhankelijke toegang met een hout-kamer en een grote polyvalente ruimte die aangepast aan de levensstijl van de eigenaars als een speelzaal, een fitnessruimte, een extra slaapkamer, een wijnkelder ect….

Benitachell €690.000

ALICANTE