Benitachell

Details

Prijs €1.845.000
Soort object Villa
Referentienummer 11637VCMI
Woonoppervlakte 613m²
Perceeloppervlakte 963m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving


Prachtige villa in een exclusief gebied dat opvalt door het uitzicht op zee, de hoogwaardige infrastructuur en omdat het bestaat uit grote luxe villa's.
De villa bestaat uit twee verdiepingen, de hoofdingang bevindt zich op de bovenverdieping, met twee duidelijk onderscheiden vleugels. Aan de rechterkant hebben we de relaxruimte, waar de 3 slaapkamers zich bevinden, waarvan 1 met een grote kleedkamer en badkamer en suite, de andere twee met een gedeelde badkamer en ruime kasten, allemaal met directe toegang tot het terras, en uitzicht op zee. In de andere vleugel vinden we de keuken die is verbonden met de eetkamer en de veranda, de woonkamer, een gastentoilet, een wasruimte, enz.
De begane grond van deze villa is bedoeld voor ontspanning en plezier, zowel binnen als buiten. Deze verdieping bevat een garage voor twee voertuigen, een badkamer, een berging en een extra ruimte die direct communiceert met het buitenterras, het zwembad en verschillende tuinen, een luxe om te genieten van vrije tijd, zonnebaden, een film kijken, zwemmen of gewoon dagdromend van de zee.

Voor meer informatie kunt u een afspraak maken met ons!

Benitachell €1.845.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren