Benitachell

Details

Prijs €695.000
Soort object Appartement
Referentienummer VCO3916X
Woonoppervlakte 272m²
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Ruim luxe appartement in moderne stijl met 272 M2 bebouwd (130 M2 woningen, 53 M2 terras en 89 M2 gemeenschappelijk), Het appartement bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers, volledig ingerichte Amerikaanse keuken met apparatuur, woonkamer , berging, technische ruimte, overdekte parkeerplaats en een groot terras van 53 M2.
Het appartement is voorzien van vloerverwarming, ducted air conditioning, Home automation en is afgewerkt met materialen van toonaangevende merken zoals Inalco, HansGrohe, Silestone, Roca, Cosmit, Vescom, Daikin, Airzone, Sonos, Bose, Siemens, etc.
Het appartement is gebouwd in 2018. Het appartement is gloednieuw, de oriëntatie is Zuid Zuidoost met een indrukwekkend uitzicht op de zee die reikt van Cabo de la Nao in Jávea tot de portet de Moraira.
De ontwikkeling van luxe appartementen is gelegen in het wooncomplex Lirios in de buurt van de zuidelijke ingang van de urbanisatie cumbre del sol, de gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een Wellness-ruimte met een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte, een Turks bad, een sauna en een overlopend buitenzwembad met een groot terras.
Opgemerkt dient te worden dat zowel vanuit het binnenzwembad, het buitenzwembad en de fitnessruimte we genieten van een spectaculair uitzicht op de zee.
Service afstanden:
Van 2 tot 3 km; Adelfas winkelcentrum (pepe la sal supermarkt, apotheek, bar, restaurant, kapper, service- en onderhoudsbureau, enz.), Morach strand, Los Tiestos baai, Laude De Lady Elisabeth internationale school en Mercadona supermarkt.Op 4 tot 6 km; Het sportcentrum (tennis, paddle tennis, bar, cafetaria), het stedelijk centrum van Benitachell en het stedelijk centrum van Moraira.Op 11Km; het arenal strand van Jávea.

Benitachell €695.000

Alicante

Cookievoorkeuren