Benitachell

Details

Prijs €1.049.000
Soort object Villa
Referentienummer 11423VCMI
Woonoppervlakte 192m²
Perceeloppervlakte 866m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 3
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Deze villa is een van die eigenschappen die je binnenloopt voor de eerste keer en meteen weet dat het een top huis is.

Gebouwd op een niveau met een zeer ruime, ultramoderne en smaakvolle design, gevolgd door een panoramisch uitzicht op zee en fantastische afwerking met mooie meubels, die bij het huis horen.

Elke kamer telt met zeezicht, wat betekent dat u elke dag zult wakker worden met de Spaanse zon op u venster en zicht over de Middellandse Zee.

De open woon- en eetkamer, en de Amerikaanse keuken geven directe toegang tot het grote terras met zwembad en geïntegreerde jacuzzi door een mooie groote glazen raam.

Buiten telt het ook met een gezellig terras met zomer keuken, zodat u een ontspannende BBQ avond buiten kan hebben.

Uit ervaring, zijn we er zeker van dat u vrienden en familie op bezoek zult hebben, en daar is hier ook rekening met gehouden, want de villa telt met een apart appartement beneden met een eigen ingang en volledige privacy voor uw bezoekers.

Niet te vergeten, zijn er twee parkeerplaatsen met aparte elektrische poorten en een mooi aangelegde tuin.

Als u stijl, comfort en kwaliteit waardeerd, raden wij aan om een bezichtiging voor deze villa te boeken, zodat we alle details kunnen laten zien.

++++++++++

When you love, stylisch, modern and high quality living, this is it! From every room you will enjoy the wonderfull seaview and the swimmingpool with jaccuzi give you the relaxed mood you are looking for....

Benitachell €1.049.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren