Benitachell

Details

Prijs €1.880.000
Soort object Villa
Referentienummer 11640VCMI
Woonoppervlakte 579m²
Perceeloppervlakte 1098m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving


De moderne en mediterrane architectuur worden samengesmolten, een comfortabele gezinswoning gelegen aan de Costa Blanca Noord, in de Cumbre del Sol, één van de beste bestemmingen voor personen die op zoek zijn naar spectaculaire zeezichten en baaien met kristalhelder water, een natuurlijke omgeving, weg van het lawaai en de drukte en van de grote steden.

De villa is verdeeld over 3 verdiepingen, met 3 slaapkamers met badkamer en suite, waarvan de hoofdslaapkamer uitgerust is met een kleedkamer en een eigen terras om van het uitzicht op zee te genieten.
Een tv-kamer, een open keuken met kookeiland gericht naar de eetkamer en woonkamer met open haard en dit alles in een open ruimte van dubbele hoogte en verbonden met het terras, infinity pool en de barbecue.
Er zijn ook 2 toiletten, één naast de woonkamer en een andere aan het zonneterras.

De onderste etage van dit huis zorgt voor een aangename verrassing, een open ruimte, die ons de mogelijkheid biedt het huis uit te breiden in aantal slaapkamers of een fitnessruimte of gasten verblijf met twee privéterrassen te voorzien.
Het huis wordt voltooid met parkeergelegenheid voor twee voertuigen en een zorgvuldig tuinproject, alles zo ontworpen om het hele jaar door te leven met uitzicht op de Middellandse Zee.

Benitachell €1.880.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren