Benitachell

Details

Prijs €1.562.000
Soort object Villa
Referentienummer VCO4034
Woonoppervlakte 477m²
Perceeloppervlakte 1150m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Prachtige designvilla te koop in Cumbre del Sol, Benitachell. Deel uitmakend van de prestigieuze urbanisatie Lirios Design. Een villa die zeer licht is en zo ontworpen dat men optimaal van de zon kan genieten. Met indrukwekkend uitzicht op zee. 
De hoofdverdieping (op zwembadniveau) bestaat uit een grote open woon-eetkamer-keuken. De moderne keuken is voorzien van een kookeiland. Verder vinden we de drie slaapkamers op deze verdieping. Eén slaapkamer heeft een en-suite badkamer. De andere slaapkamers delen de tweede badkamer. Allen met inbouwkasten. Via de trap naar beneden komt u op de begane grond waar een parkeerplaats is voor een auto en een open ruimte die gebruikt kan worden zoals de eigenaar wil. De villa's in Lirios Design hebben vloerverwarming, airconditioning (ducts), een decoratieproject met technische verlichting, een volledig uitgeruste keuken en ze zijn energie-efficiënt (label A).
Via de grote schuiframen komt u op het spectaculaire terras en het zwembad. Privé en omheind perceel en minimalistische tuin.
Een mooie nieuwbouwwoning in Benitachell voor wie elke dag de Middellandse Zee wil zien.

Benitachell €1.562.000

Alicante

Cookievoorkeuren