Benitachell

Details

Prijs €455.000
Soort object Appartement
Referentienummer 11365VCMI
Woonoppervlakte 246m²
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving


Model Modelo B, Planta -1 Dcha, Appartement te koop in urbanización Cumbre del Sol, gelegen pal aan het strand, in de gemeente Benitachell, tussen Jávea en Moraira, aan de Costa Blanca Noord.,
Model Modelo B, Planta -1 Dcha met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 246 M2.
Een promotie die vanwege zijn locatie geniet van het spectaculaire uitzicht op de zee waarvoor het Residentieel Resort Cumbre del Sol internationaal wordt erkend. Een werkelijk perfecte plek voor diegenen die willen genieten van het mediterrane klimaat en de prachtige zonsopkomsten, in een privéwoning naast de zee.
Blok C heeft 24 luxeappartementen die opvallen door hun grootte, met een oppervlakte van meer dan 240m2 en terrassen van 40m2, 3 slaapkamers ontworpen om te genieten van het uitzicht op zee en de natuurlijke lichtinval, details die als resultaat een modern en elegant ontwerp vormen. Dit, samen met de uitrusting, zowel in materialen als in technologie die gericht is op het realiseren van zeer energiezuinige woningen, maakt de appartementen ideaal om het hele jaar door te verblijven of om te genieten van vakantieperiodes.
Elk appartement heeft ook een overdekte parkeerplaats met pre-installatie van oplaadpunt voor elektrische auto's en opslag.
Momenteel in aanbouw, ontdek meer details over deze luxeappartementen door contact met ons op te nemen.

Benitachell €455.000

ALICANTE