Benitachell

Details

Prijs €3.580.000
Soort object Villa
Referentienummer VCV22003
Woonoppervlakte 1147m²
Perceeloppervlakte 2393m²
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 6
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving


De entree van deze exclusieve villa wijk is alleen toegankelijk voor de eigenaars van de grote, luxe villa’s.
De villa telt drie niveaus een uniek en exclusief ontwerp, met riante, open ruimtes met veel licht.
Alle vertrekken kijken uit op de Middellandse Zee om de prachtige zeezichten zoveel mogelijk te benutten.
Het hoogste niveau biedt toegang tot de woning. 5 van de 6 slaapkamers bevinden zich op deze verdieping. De hoofdslaapkamer beschikt over een grote inloopkast en een bijbehorende badkamer met douche en bad, vanwaar men uitziet op zee. De overige 4 slaapkamers van deze verdieping beschikken eveneens over een bijbehorende badkamer met douche en kledingkast. Alle slaapkamers hebben direct toegang tot het terras en er is bovendien een gemeenschappelijke ruimte om televisie te kunnen kijken.
De trap leidt naar de hoofdverdieping van de woning, de zone om overdag te vertoeven. Er is een grote zit- eetkamer, een keuken met een kookeiland en eethoek, voorraadkast, washok, kamer met bijbehorende badkamer voor het personeel, een gastentoilet en een parkeerplaats voor 3 voertuigen. Verder beschikt de woning over een terras ideaal om te ontspannen, een infinity zwembad en een riante veranda met een eethoek voor overdag en ontspanningsruimte van waar men geniet van het sensationele uitzicht op zee.
Tenslotte beschikt deze fantastische woning nog over een vrije ruimte van meer dan 100m2, die zich op de benedenverdieping bevindt en die de eigenaar al naargelang zijn wensen kan inrichten.

Benitachell €3.580.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren