Benissa

Details

Prijs €1.250.000
Soort object Villa
Referentienummer 11524VCMI
Woonoppervlakte 347m²
Perceeloppervlakte 1506m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Een landgoed gelegen in een unieke natuurlijke enclave, met prachtig uitzicht op de zee en de Rots van Ifach, vlakbij de steden Benissa, Calpe en Moraira.
Een woonwijk gelegen in Racó de Galeno, geselecteerd op locatie, oriëntatie en uitzicht op zee. Deze villa is ontworpen, exclusief, met een eigen karakter, en is specifiek aangepast aan dit perceel geïntegreerd in hun omgeving en ontworpen om te genieten van het uitzicht op zee en het aangename mediterrane klimaat.
Verdeeld over drie verdiepingen verandert het in een praktisch en functioneel huis.
Op de begane grond krijgt u vanaf de entree toegang tot de hal, waar u aan de voorzijde en aan de linkerkant het nachtgedeelte vindt, verdeeld over 3 slaapkamers. De master room heeft een individuele badkamer met kleedkamer en de aangrenzende slaapkamers delen een badkamer.
Aan de rechterkant krijgen we toegang tot de dagelijkse ruimte, waar we de volledig open keuken vinden die aansluit bij de eetkamer en de woonkamer, met directe toegang tot het terras. Op dezelfde verdieping is er de wasruimte en een gastentoilet.
Op het terras is het zwembad ingericht met een ontspanningsruimte om te genieten van de zon of een diner bereid op de barbecue. De woning is omgeven door een strook tuin en de hoofdingang bevindt zich aan de achterzijde met een pergola om twee auto's te parkeren.

Op de eerste verdieping is er een slaapkamer en badkamer en suite met een buitenterras waar men kan genieten van het uitzicht op de Peñon de Ifach.
Op de begane grond hebben we een appartement verdeeld in een woonkamer, keuken en een slaapkamer met badkamer. Ook hebben we op dezelfde verdieping nog een wasruimte en een ruimte voor faciliteiten.
Locatie: Raco de Galeno, kust van Benissa. Costa Blanca Noord. Aantal slaapkamers: 5 Aantal badkamers: 5 Status: Project

Benissa €1.250.000

ALICANTE Nieuwbouw

Cookievoorkeuren