Benissa

Details

Prijs €965.000
Soort object Villa
Referentienummer 11527VCMI
Woonoppervlakte 187m²
Perceeloppervlakte 1609m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Een ontwikkeling gelegen in een woonwijk in Calpe, geselecteerd op locatie, ori├źntatie en uitzicht op de zee, waarin een villa is ontworpen die specifiek is aangepast aan dit perceel, exclusief ontwerp, met een eigen karakter, ge├»ntegreerd in hun omgeving en ontworpen om te genieten van het uitzicht op zee en het milde mediterrane klimaat.

In een enkele verdieping verdeeld, verandert het in een praktisch en functioneel huis. Vanuit de entree krijgt u toegang tot de hal, waar u aan de voorzijde en aan de linkerzijde het nachtgedeelte treft verdeeld over 3 slaapkamers. De master room heeft een individuele badkamer met kleedkamer en de aangrenzende slaapkamers delen een badkamer.

Aan de rechterkant krijgen we toegang tot de dagelijkse ruimte, waar we de keuken kunnen vinden die volledig open is naar de eetkamer en woonkamer, vanwaar je direct toegang hebt tot het terras. Ook vinden we de wasruimte en een gastentoilet.
Op het terras vinden we het zwembad met een relaxruimte om te genieten van de zon of een diner bij de barbecue.
De woning is omgeven door een strook tuin en aan de achterzijde bevindt zich de hoofdingang, met een pergola om twee auto's te parkeren.

Benissa €965.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren