Benissa

Details

Prijs €682.500
Soort object Villa
Referentienummer 11496VCMI
Woonoppervlakte 576m²
Perceeloppervlakte 3157m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

De rustgevende omgeving van deze villa op meer dan 3000 m² maakt dat uw yin [amp;] yang zich helemaal op zijn plaats voelt.
Achter de ruime ingang is een lange oprijlaan waar vele autos geparkeerd kunnen worden. De uit twee onafhankelijke verdiepingen bestaande villa met ieder hun eigen keukens, badkamers en twee dubbele slaapkamers maken het verblijf aangenaam.
Het zwembad met een enorm zonneterras voor de zon aanbidders, de sauna met verlichting waarvan je geest op adem komt. En meer dan genoeg tuin om een dagelijks een rondje te kunnen lopen. Dat kan allemaal want de tuin is zeer handig ingericht.
De villa staat zodanig op het plot dat alle terrassen en het zwembad aan de zuidkant liggen en de hele dag zon hebben. Daarom heen ligt een bosrijke omgeving en geeft je de indruk dat je in een bos woont.
Binnenhuis is alles ruim opgezet en zijn er wel drie open haarden die met knetterend haardvuurtje de sfeer bepalen. Mocht de warmte van het vuur niet voldoende zijn dan is er verwarming op gas met radiatoren. En wordt het te warm dan kan de air conditioning aan.
Eigenlijk kan het hier niet mis gaan, dus vraag en bezoek aan.

Benissa €682.500

ALICANTE

Cookievoorkeuren