Benissa

Details

Prijs €980.000
Soort object Villa
Referentienummer 11525VCMI
Woonoppervlakte 193m²
Perceeloppervlakte 1596m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Een villa in een unieke natuurlijke omgeving, met prachtig uitzicht op de zee en de Rots van Ifach, vlakbij de steden Benissa, Calpe en Moraira. .
Een exclusief en specifiek ontworpen villa, aangepast aan dit perceel, met een eigen karakter, geïntegreerd in haar omgeving om te genieten van het uitzicht op zee en het milde mediterrane klimaat.
Het wordt een praktisch en functioneel huis, verdeeld over een enkele verdieping. Vanuit de entree krijgt u toegang tot de hal met een gastentoilet, waar u aan de rechterkant het nachtgedeelte vindt, verdeeld over 3 slaapkamers. De master room heeft een individuele badkamer met kleedkamer en de andere twee slaapkamers delen een badkamer.
Aan de linkerkant krijgen we toegang tot de dag ruimte, waar we de open keuken vinden aangrenzend aan de eet en woonkamer, vanwaar uit je direct toegang hebt tot het terras. Uiteraard is er ook een aparte wasruimte.
Rond het zwembad vinden we genoeg ruimte om te genieten van de zon of een diner bij de barbecue. Het huis is omgeven door een strook tuin en heeft aan de achterkant een pergola om twee auto's te plaatsen.

Benissa €980.000

ALICANTE Nieuwbouw

Cookievoorkeuren