Benissa

Details

Prijs €645.000
Soort object Villa
Referentienummer 11498VCMI
Woonoppervlakte 190m²
Perceeloppervlakte 1100m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Recent gebouwde villa gelegen in MonteMar, Benissa. Het strand "Baladrar" is vlak bij en het is dicht bij voorzieningen, supermarkten en restaurants.

Uw toekomstige woning bestaat uit 2 niveaus, op het zuiden. Op de entree niveau, in één vloog, kunt u genieten van een ruime woon-eetkamer, een moderne open Bosch uitgeruste keuken en een overdekte naya. Op hetzelfde niveau zijn er twee slaapkamers met inbouwkasten, een familiebadkamer en een gastentoilet. De bovenste verdieping biedt de hoofdslaapkamer met kleedruimte, en-suite badkamer en een open terras met vrij uitzicht en een glimp van uitzicht op zee.

Zoals verwacht, biedt dit hoogwaardige gebouwde huis airconditioning H / C, een open haard, zonnepanelen en dubbele beglazing.

Voor de dappere winterzwemmers kan het 8 × 4 m zwembad verwarmd worden, aangevuld met een buitendouche en verschillende terrassen. Voor de groene vingers is een mooie en makkelijk te onderhouden tuin beschikbaar. En last but not least, een ruime garage met genoeg ruimte voor een grote auto, fietsen, wasmachine enzovoort.

Kortom: een instapklaar nieuwbouwhuis met hoogwaardige eigenschappen en een moderne stijl

Benissa €645.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren