Benissa

Details

Prijs €745.000
Soort object Villa
Referentienummer 11528VCMI
Woonoppervlakte 183m²
Perceeloppervlakte 802m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Het ligt vlakbij de steden Benissa, Calpe en Moraira. Op 300 meter heeft verschillende voorzieningen zoals supermarkten, tankstation, restaurant, baaien, enzovoort.
Het open uitzicht op zee geeft het project een grote waarde, evenals de rustige omgeving waarvan u kunt genieten met een onverslaanbare oriëntatie.
Het hele huis en het perceel is omheind en geeft toegang tot de achterkant van het huis waar zich een pergola bevindt met ruimte voor een auto en de hoofdtoegang tot het huis, waar we een hal vinden met een toegangstrap naar de bovenverdieping.
Het nachtgedeelte is verdeeld over twee slaapkamers, een ervan is verdeeld in een suite met een binnenbadkamer en de andere heeft een badkamer met douche vooraan. De trap geeft toegang tot de master suite met een terras om van het uitzicht op zee te genieten.
Het leefgedeelte is verdeeld in een grote woonkamer met salon, eetkamer en keuken met kookeiland.
Op het terras hebben we het zwembad met toegang tot de tuin en barbecue om buiten in de tuin te genieten van een maaltijd of diner.
Locatie: La Fustera, kust van Benissa. Costa Blanca Noord. Perceel: 802 m² Totaal gebouwd: 183 m² Totaal bebouwd: 209 m² Aantal slaapkamers: 3 Aantal badkamers: 3 Status: Project

Benissa €745.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren