Benissa

Details

Prijs €585.000
Soort object Country Villa
Referentienummer 11522VCMI
Woonoppervlakte 324m²
Perceeloppervlakte 1600m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 3
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Sleutelwoorden: uniek zee en bergzicht, privacy, sfeervol, goed onderhouden.

Als u door de poort dit paradijs binnenstapt dan is de indruk die u krijgt onvergetelijk. De gedachte die daar op volgt is onvermijdelijk: Dit is mijn droomplek.

De goedverzorgde tuin geeft de indeling in een oogwenk weer: Het gastenhuis, het uitzicht over het zwembad en tuin en de elegante Finca zelf.

De keuken ligt aan de ruime salon en eetkamer waar de rust heerst die kalmerend werkt. De Naya is een hartverwarmende gezellige ruimte met alle mogelijke uitzichten die je niet voor mogelijk houdt. Hier wil je nooit meer weg.

Op de begane grond is er nog één vertrek die voor meerdere mogelijkheden gebruikt kan worden, zoals kantoor, strijkruimte, of slaapkamer.

Op de boven verdieping zijn drie slaapvertrekken waarvan twee een badkamer delen.

De Masterroom en zijn badkamer hebben unieke uitzichten op de Peñon de Ifach en zijn omgeving. Het voorliggende terras is ruim en toegankelijk van uit de slaapkamers.

Het Gastenhuis staat te wachten op zijn gasten en is voorzien van een ruime badkamer. Er is een ruime berging aanwezig die eventueel omgebouwd zou kunnen worden tot een keuken.

Maak een afspraak om deze Finca in u op te nemen en nooit meer te vergeten.

Benissa €585.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren