Benissa

Details

Prijs €690.000
Soort object Villa
Referentienummer VCO3850
Woonoppervlakte 261m²
Perceeloppervlakte 800m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Een mooi klein residentieel complex in de wijk Fanadix in Benissa. In een groene omgeving. Dicht bij een paar stranden en in het midden van Moraira en Calpe. Beide liggen op 10 minuten afstand. De architect heeft het complex zo ontworpen dat het geïntegreerd is in de omgeving. De ligging is rustig en dicht bij vele voorzieningen.
Elke villa heeft een individueel ontwerp en indeling. Ze liggen allemaal op één verdieping. Vanuit de hal komt u in de open woon-eetkamer en de volledig uitgeruste keuken. Van hieruit heeft u direct toegang tot het zwembadterras en de barbecueplaats. Alle huizen hebben 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en de twee andere slaapkamers delen de tweede badkamer. Alle slaapkamers hebben grote, ingebouwde kasten. Verder is er een wasruimte.  De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. Overal vloerverwarming, airconditioning (warm/koud), dubbele beglazing (climalit) en pre-installatie van alarm. Energie-efficiënt (certificaat A).
Binnen oppervlakte varieert van 138 - 153m2. Buiten oppervlakte van 123 - 153 m2. Vier villa's staan op kavels van 800 m2 en 1 villa staat op een kavel van 925 m2.
Off plan!

Benissa €690.000

Alicante

Cookievoorkeuren