Benidorm

Details

Prijs €525.000
Soort object Appartement
Referentienummer 971VCMI
Woonoppervlakte 132m²
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Dit appartement is gelegen in een nieuw wooncomplex aan de tweede lijn van het strand in Benidorm. Het appartement bestaat uit drie slaapkamers voorzien van inbouwkasten, twee badkamers, een lichte woon-eetkamer grenzend aan een mooie volledig ingerichte open keuken en een groot zonnig terras met prachtig uitzicht op het zwembad en de zee.
Het appartement is voorzien van vloerverwarming, witgoed, rolluiken, airconditioning kanalen door het hele huis en airconditioning door thermostaat in de woonkamer. Het appartement beschikt over een parkeerplaats in de garage van het wooncomplex.
Daarnaast heeft de woonwijk verschillende gemeenschappelijke zwembaden, drie jacuzzi's, een ontspanningsruimte en een strandgedeelte met meer dan 2000 m natuurlijk gras, een fitnessruimte voorzien van panoramisch uitzicht op het zwembad, een Finse sauna, een massageruimte, kinderruimtes en recreatie en ontspanningsruimtes. Ook vindt men er een sportterrein met een paddle-baan, een tennisbaan en een multi-sportveld voor basketbal of voetbal.

Benidorm €525.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren