Beniarbeig

Details

Prijs €1.500.000
Soort object Villa
Referentienummer VC18012
Woonoppervlakte 590m²
Perceeloppervlakte 13000m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 4
Zwembad Ja
Parkeren Garage, op eigen terrein
Airconditioning Ja
Verwarming CV

 

Omschrijving

Voor de mensen die van een warme sfeer houden, een exclusieve villa zoeken, door natuur omgeven willen zijn, zowel de zonsopkomst als ondergang vanaf terras en zwembad willen beleven; is deze unieke villa een aanrader!

De eigenaar heeft met veel liefde en geduld alle materialen uit meerdere werelddelen verzameld en verwerkt in de villa. Zo liggen er antieke marmeren vloeren in uit Bali, veel houten deuren en ornamenten uit Bali en komen de plafondbalken uit een voormalig klooster uit Valencia. Teveel bijzonderheden om hier allemaal te vermelden, de villa verkeerd in topstaat!

Vanaf de terrassen heeft u een prachtig uitzicht over de vallei en in de verte ziet u de Middellandse zee. Als u de foto's bekijkt, ziet u dat er in ieder vertrek een optimale sfeer is gecreëerd, door gebruik van verschillende bouwmaterialen en tevens prachtig sanitair. De villa omarmt u. Hier voelt u zich direct thuis.

Ook buiten aan het infinity zwembad is het uitstekend ontspannen. Het zwembad is in een L gebouwd, met een lig- en zwemgedeelte. Rond het zwembad meerdere relax huisjes met ligbedden en jacuzzi. Hier is het dus serieus ontspannen. Voorts is er een apart guesthouse. In de villa zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers en het guesthouse heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer.

De villa is zeer solide gebouwd. Hij staat op een gevlochten betonnen plaat van 40 cm. Ook het zwembad is op de plaat gebouwd. Dit om scheurvorming in de muren en overige constructies te voorkomen.

Voor mensen die het drukke leven tijdelijk of permanent achter zich willen laten, is deze villa op deze locatie een fantastisch alternatief. Toch bent u slechts 15 minuten autorijden verwijderd van de mooie stranden van Denia, van Denia stad en van de shopping mall van Ondarra.

Naar de luchthavens van Alicante of Valencia is het een uur rijden. Door de centrale ligging aan de Costa Blanca, kunt u in slechts 4 uur rijden in Barcelona of Madrid zijn. En vanuit Denia bent u met de snelferry in 3 uur op Ibiza. Kom snel kijken naar deze unieke villa!

Beniarbeig €1.500.000

Alicante Finca

Cookievoorkeuren