Altea

Details

Prijs €595.000
Soort object Appartement
Referentienummer 980VCMI
Woonoppervlakte 92m²
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Met trots presenteren wij deze unieke kans om een van Altea's meest unieke en gewilde eigendommen te bezitten.

Dit ongelooflijke penthouse ligt op een gewilde locatie en is gemaakt voor luxe leven, een van de meest exclusieve penthouses in Altea met een prachtig uitzicht vanuit alle hoeken, terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen blijft. Er zijn geen appartementen zoals deze in Altea, vooral gezien het moderne interieurontwerp.

De indeling van het appartement is voorzien van een lange inkomhal, die toegang geeft tot een polyvalente ruimte, de keuken, twee badkamers, en de hoofdslaapkamer aan het einde van de hal, die telt met een zeer grote ruimte, ingebouwde kasten met voldoende ruimte voor al uw kleding en directe toegang tot het terras om direct wakker te worden met het prachtige uitzicht op zee.

Vanuit de goed ontworpen keuken lopen we zo de zeer lichte woonkamer in met twee terrasaansluitingen, wederom allemaal met waanzinnig uitzicht.

Tot slot, voor degenen die echt van de zon houden en er elke dag van willen genieten totdat deze helemaal verdwenen is, heeft het terras een directe trap die leidt naar een solarium, ook met prachtig uitzicht op de bergen en de zee.

Het complex heeft een zeer groot groen gebied en een zwembad waar u de warmere dagen liggend op het gras kunt doorbrengen, of als u liever naar de zee gaat, is er ook directe toegang vanuit het gebouw naar het strand!

Extra: De prijs is inclusief een afgesloten garagebox met berging en twee open parkeerplaatsen ernaast. In totaal kunt u mogelijk 3 auto's parkeren, indien nodig 1 in de garage.

Voor meer informatie zoals een video walk-through, neem gerust contact met ons op.Altea €595.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren