Altea

Details

Prijs €1.187.000
Soort object Villa
Referentienummer 960VCMI
Woonoppervlakte 527m²
Perceeloppervlakte 1947m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 5
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Deze fantastische villa is gelegen in Altea Hills, een woonwijk met toegangscontrole en 24-uurs beveiliging, in Altea. Als u op zoek bent naar een villa die privacy en een prachtig uitzicht op zee biedt, dan is dit uw villa!

De toegang is via een automatische poort, en een pad dat u naar de twee grote garages en verschillende parkeerplaatsen leidt.

Het bestaat uit een geweldige hal, een grote woon-eetkamer, aparte keuken, wasruimte, vijf slaapkamers, vijf badkamers en een biljartkamer. De villa heeft uitzicht op zee vanuit de meeste kamers.

Buiten vinden we een gezellige veranda, zomerkeuken, een groot zwembad, jacuzzi en grote terrassen met prachtig uitzicht op zee waar u kunt genieten van het fantastische weer van de omgeving. De tuin is gemakkelijk te onderhouden en heeft een automatisch irrigatiesysteem.

Verder beschikt de villa over een sauna, Turks stoombad, alarmsysteem, centrale verwarming en airconditioning, dubbele beglazing en zonwering. Dit huis is een goede gelegenheid en biedt alles wat u nodig heeft om het hele jaar door te wonen of om van uw vakantie aan de Costa Blanca te genieten.

Altea €1.187.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren