Vossen Casas. Voor uw huis in en rondom Denia, Spanje.
  
                                        
Villa wijk in Javea aan de Monte Olimpo verder uitgebreid in Fase 2.

Het grote verkoopsucces van de moderne villa’s aan de Monte Olimpo heeft geleid tot een forse uitbreiding. Er zijn opnieuw 40 kavels aangekocht om aan de grote vraag te kunnen voldoen. In de afgelopen 5 jaar realiseerde de bouwonderneming hier haar bijzondere wijk waar allemaal verschillende unieke villa’s, veelal met zeezicht, staan maar waar je de “hand” van dezelfde architecten onmiddellijk herkent.

Waarom dit grote succes?
De villa’s in Javea worden super compleet opgeleverd en gebouwd op een zeer hoog kwaliteitsniveau. Bij super compleet moet u denken aan een aangelegde, veelal strakke, tuin voorzien van zwembad en ommuring. De lampjes onder de palmbomen, de irrigatie en wandelpaden van prachtig ceramiek zijn ook standaard. De buitenkant van het huis mag naar eigen inzicht afgewerkt worden met ceramiek materiaal van Porcelenosa, wel in overleg met de architect uiteraard. 

Binnen is het huis voorzien van een strakke en perfecte afwerking, volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur van Bosch of Miele en mooi weggewerkte afzuiginstallaties. Alle kranen van Grohe en het sanitair van topfabrikanten. Ook binnen kiest de klant het marmer en ceramiek dat hij of zij mooi vindt, zonder bijkomende kosten. De villa is voorzien van vloerverwarming, moderne communicatie verbindingen, een alarminstallatie en van het modernste warmte werend glas zonder kleurfilm. Met een druk op de knop bedien je de rolgordijnen!
    
                                                                 
           FENIX  ref VCM309                                                                                  COSMOS ref VCM 305
           (Nb. Hier vindt u alle villa’s op Monte Olimpo)
Naast het geweldige afwerkingsniveau en de grote inbreng die de klant heeft in het uiteindelijke resultaat is een ander voordeel de wijk zelf. Dergelijke moderne villa’s komen het best tot hun recht in een daarvoor ingerichte omgeving zoals deze wijk is geworden. Daarnaast is de locatie fantastisch. Mooie vergezichten over de vallei van Javea, de Montgo, de zee en de groene heuvels. Geen industrie of storende activiteiten, groen en rust! Zelfs ’s nachts geniet men van de vele lichtjes in de vallei en het mooi verlichte dorp Benitaxell dat op 2 kilometer afstand ligt. 

Al met al een waardevaste investering. De prijzen variëren vanaf € 525.000,- voor de villa Fenix tot € 1.445.000,- voor villa Cosmos exclusief 10% IVA. De huizen worden volledig gecertificeerd opgeleverd met twee jaar garantie van de bouwer op alle voorkomende zaken en 10 jaar op de constructie.  
Niet zo gek dus, dat succes!
Nieuwe degelijke villa’s in Denia en omgeving in de verkoop bij VossenCasas

In ons steeds wisselende aanbod proberen we te voldoen aan de vraag naar kwalitatief goed gebouwde en onderhoudsarme villa’s in Denia en omgeving. Voorbeelden daarvan zijn de huizen van de bouwondernemingen TipTop, Ferrer, Casinta en Urbimed. Deze hebben zich bewezen in de afgelopen decennia en staan nog steeds trots achter hun producten.

De huizen van TipTop, zij bouwden hele villawijken in Denia op mooie locaties, o.a. Santa Lucia, kenmerken zich door een semi klassieke bouwstijl en grote en ruime vertrekken afgewerkt met kwaliteitsmaterialen. Ook al is het huis 15 jaar oud, het blijft er perfect uitzien, uiteraard met regelmatig normaal onderhoud. Een mooi voorbeeld is de villa met referentie 8642 en de 596-DE (www.vossencasas.com)


 
Momenteel zijn er meerdere van dergelijke mooie villa’s te koop in de prijsklasse van € 300.000,- tot € 600.000,- in Denia, dicht bij de stad, het strand en alle voorzieningen. 
 
                                                        
Cookievoorkeuren