Nederlandse makelaar Spanje (Regio Costa Blanca Noord; Denia, Javea en Moraira)

Wanneer u op zoek bent naar een Nederlandse makelaar in Spanje, bent u bij VossenCasas aan het juiste adres! Peter Vos en Henk Vos van VossenCasas hebben veel ervaring en kennis over de huizenmarkt in Spanje en staan graag voor u klaar!

Nederlandse makelaar Spanje - Service van VossenCasas

VossenCasas helpt u zowel bij het kopen van een huis in Spanje als het verkopen van uw huis in Spanje. In Spanje gelden andere regels omtrent het kopen of verkopen van een huis dan in Nederland. Graag nemen wij deze zorg voor u uit handen. 

Wij hebben een betrouwbaar en deskundig team voor u klaar staan dat er voor zorgt dat u nooit voor verassingen komt te staan. U kunt hierbij denken aan een notaris, advocaat, financieel adviseur van een bank of een taxateur. Allen spreken Nederlands. Met dit team begeleiden wij u tijdens het proces en vinden wij voor u het juiste huis, op de juiste locatie en tegen de juiste prijs! 

Nederlandse makelaar Spanje - Contact

Wanneer u op zoek bent naar een Nederlandse makelaar in Spanje voor de regio Costa Blanca Noord, neem dan  contact met ons op! We zien het als een uitdaging om uw droomhuis te vinden en gaan net zo lang op zoek tot wij een huis vinden die aan al uw wensen voldoet. Ook voor vrijblijvende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met u in!

Cookievoorkeuren