Nederlandse makelaar Javea

Wanneer u op zoek bent naar een Nederlandse makelaar Javea, bent u bij Vossen Casas aan het juiste adres! Henk en Peter Vos van Vossen Casas helpen u graag met de zoektocht naar uw droomhuis, zij gaan net zo lang op zoek tot ze een huis hebben gevonden dat aan al uw wensen voldoet!

Nederlandse makelaar Javea - Service van VossenCasas

Bij het kopen van een huis in Spanje komt veel kijken, zo zijn er in Spanje hele andere regels dan in Nederland. Graag ontzorgen wij u hierin en helpen wij vanaf de zoektocht naar een huis tot en met de aankoop. Dit doen wij samen met ons team van experts op verschillende vakgebieden, hierbij kunt u denken aan: een notaris, advocaat, financieel adviseur van een bank of een taxateur. Allen spreken Nederlands.

Wanneer u met VossenCasas samenwerkt komt u nooit voor verassingen te staan. Wij zijn transparant, overleggen zorgvuldig iedere stap met u en informeren daarbij over alles wat relevant is bij dit aankoopproces. Wij zijn dan ook geen "verkopers", maar aankoop begeleiders. Daarbij gaan we net zo lang voor u op zoek tot het droomhuis gevonden is. 

Nederlandse makelaar Javea - Contact

Wilt u een bestaand of nieuwbouwhuis kopen in Javea? Dan helpen wij u graag aan het juiste huis, op de juiste locatie, tegen de juiste prijs. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Graag bespreken wij dan uw wensen voor locatie, huis en omgevingsfaciliteiten. U kunt alvast een kijkje nemen in ons aanbod op de website, www.vossencasas.com

Cookievoorkeuren